`
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SGS-snelschaakkampioenschap voor clubteams

november 13 @ 11:00 - 17:00

Van de SGS-site:

Na een gedwongen onderbreking word er dit najaar weer een SGS-snelschaaktoernooi voor clubteams georganiseerd. Net als in 2019 wordt er in viertallen gespeeld. Verder blijft de opzet hetzelfde, d.w.z. in groep A (>1750) wordt dubbelrondig gespeeld (witpartij en zwartpartij) met 5 minuten pppp bedenktijd, in groep B (<1850) enkelrondig met 10 minuten pppp. Datum en tijd
Het kampioenschap wordt gespeeld op zaterdag 13 november 2021. De wedstrijden beginnen om 11:30 uur. De teamleiders dienen zich uiterlijk 11:00 uur bij de wedstrijdleider te melden. De prijsuitreiking zal omstreeks 17:30 uur plaatsvinden.

Reglement
De FIDE Regels voor Snelschaak zijn van toepassing voor zover niet anders bepaald in het wedstrijdreglement Snelschaakkampioenschap voor Clubteams SGS. Het reglement is hier te vinden.

Locatie
Denksportcentrum “En Passant”
Bikkersweg 90
3752 WV Bunschoten

Corona
Het is nog niet duidelijk of een corona-toegangsbewijs (“QR-code”) vereist is voor deelname aan het toernooi. Zodra hier definitief duidelijkheid over is, wordt dat via de SGS-site gecommuniceerd.

Speelgerechtigheid
Spelers dienen op de toernooidatum op de ledenlijst van die vereniging te staan.

Er mogen slechts spelers worden opgesteld die voor de betreffende vereniging in de KNSB- of SOS-competitie speelgerechtigd zijn. Hiervoor kan (conform artikel 4 van het reglement) dispensatie worden verleend, verzoeken hiervoor dienen tenminste 10 dagen voor de toernooidatum te worden ingediend.

Inschrijving
Aanmelden via het online-formulier. De inschrijving sluit op woensdag 10 november.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Reichardt per mail.

Gegevens

Datum:
november 13
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Denksportcentrum En Passant
Bikkersweg 90
Bunschoten,
+ Google Maps