Parkeren

In de directe omgeving van de Noteboom, parkeerrayon “Rubenslaan e.o”, is er van maandag tot en met zaterdag betaald parkeren tussen 09.00 en 21.00 uur (uurtarief: € 2,47). Parkeren op zondag is hier gratis.

Als u van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 09.00 uur, en zaterdag de gehele dag, gratis wilt parkeren kan dat in het parkeerrayon “Lodewijk Napoleonplantsoen”. Komende vanaf het Galgenwaard Stadion slaat u dan bij de kruising Rubenslaan – Ina Boudier Bakkerlaan niet rechtsaf richting speelzaal maar linksaf en neemt dan na de brug de eerste afslag links. Ook op zondag kunt u in het parkeerrayon Lodewijk Napoleonplantsoen de gehele dag gratis parkeren. Het uurtarief op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 1800 uur is daar eveneens € 2,47.

Bent u bereid om wat verder te lopen (15-20 minuten) dan kunt u buiten het betaald-parkeren gebied terecht, bijvoorbeeld in de omgeving van het Tolsteegplantsoen. Wandelend komt u dan via de Briljanlaan, Albatrosstraat, Marsstraat bij de Noteboom uit.

Op de website van de gemeente Utrecht vindt u via deze link: www.utrecht.nl/parkeren/ de meest actuele parkeerinformatie. Kies voor ‘Parkeren bezoeker’ en ‘Parkeerplattegrond’ voor een overzicht van het parkeergebied met de verschillende parkeerrayons en de daar geldende tarieven.