Clublokaal – Tribes Utrecht Centraal Station

Tribes Utrecht Centraal Station

 

SV Paul Keres schaakt vanaf 2023 bij Tribes Utrecht Centraal Station. Tribes  was één van de locaties van de proefavonden, en degene die duidelijk het beste scoorde op de ALV. Om twee leden te citeren:

 

“Ik ben vandaag voor het eerst in mijn 53-jarig lidmaatschap met de trein naar PK gekomen.”

“Wat mij betreft een toplocatie, zonder minpunten. Een etablissement met allure, goed
passend bij onze club, die steeds meer meetelt in de vaart der volkeren. Een kleine stap voor
Paul Keres, maar een grote voor de schakende mensheid!”

Behalve de locatie verandert er verder niets. We blijven op de donderdag, starten op dezelfde tijd en hebben de bar in eigen beheer. We starten met de interne en SOS-competitie, in maart de KNSB-competitie en het is heel goed mogelijk dat we ook andere events in Tribes gaan houden, want er is ruimte genoeg. Kortom, goede vooruitzichten!

Maar wat is Tribes nu eigenlijk? Dit zeggen ze er zelf over:

Tribes biedt bekroonde kantoorruimtes, verhuur van vergaderruimtes, coworking-ruimtes en een hele reeks andere flexibele werkplekoplossingen om u te helpen uw volledige potentieel te benutten. Er zijn 19 unieke Tribes locaties verspreid over Nederland, België & Duitsland. Elk uniek geïnspireerd door een andere inheemse of tribale gemeenschap van over de hele wereld. 

We gaan waar de business is
We zijn geïnspireerd door nomadische stammen over de hele wereld. De mensen die gaan naar waar hun zaken zijn en blijven zo lang als nodig is voordat ze weer verder gaan. Op dezelfde manier voorzien we de business nomaden van werkplekken waar en wanneer ze die nodig hebben.

Dat past dus goed bij ons nomadische verleden! Lees hier alles over Het Tribes verhaal

Sfeerimpressie interne competitie

Locatie

Let op: Om Tribes binnen te komen moet je de ingang met de trap gebruiken (zie foto hieronder). We zijn daardoor helaas niet rolstoeltoegankelijk.  

Adres: Tribes Utrecht Centraal Station, Leidseveer 2-10, 3511 SB Utrecht

 

Bereikbaarheid

Tribes Utrecht Centraal Station ligt op enkele minuutjes lopen vanaf station Utrecht CS. Een ideale, centrale locatie om met het OV te komen!

Route vanaf Utrecht Centraal Station
De handigste route is om CS bij het bollendak linksaf te verlaten, bij de Smakkelaarskade naar links te lopen, en dan rechtsaf over de loopbrug die parallel aan het spoor loopt, en dan ben je er. Zie de ingang van Tribes op bovenstaande foto.

Auto & Fiets
Fietsen kunnen geparkeerd worden bij Tribes voor de deur. Hoewel hier wel camerabewaking is, is dit geen beheerde fietsenstalling. Op Utrecht CS kun je altijd bewaakt en gratis een (elektrische) fiets stallen. In de omgeving zijn verder meerdere auto- en fietsparkeergarages op loopafstand van Tribes.