PK Academy

De PK Academy is een maandelijkse training op de donderdagavond met een vast groepje clubleden. De trainingen vinden plaats van 19:45 tot 22:00 uur (7/8x per seizoen).

Voor wie?
De PK Academy is bedoeld voor leden met een rating tot ca 1900 (niet zo’n strikte grens) die beter willen schaken in lange partijen, het liefst zoveel mogelijk gespeeld in onze interne competitie. We hopen op een vast clubje van ca 5-6 gemotiveerde deelnemers.

Wat staat er op het programma?
Het programma is grotendeels afhankelijk van de wensen van de deelnemers, maar het analyseren van gespeelde partijen zal de hoofdmoot vormen. Daarnaast kan gedacht worden aan thema’s uit de stappenmethode, openingen, eindspelen, enz.

Door wie?
De trainingen worden afwisselend verzorgt door Tom de Jong of John Cornelisse. Daarnaast zullen er ook andere leden (bijvoorbeeld Niels, Xander of Hugo) een training verzorgen.

Kosten?
Deelname aan de PK Academy kost niets. Hooguit de aanschaf van een paar boekjes van de stappenmethode. In ruil voor deelname aan de PK Academy vragen we aanwezigheid bij de trainingen en actieve voorbereiding (bijv door partij-analyse).

Wat is de planning?
De kickoff van de PK-Academy vindt plaats op een donderdag in september. De overige avonden – één keer per maand – worden nog gepland. Dit zal in overleg met de deelnemers gebeuren.

Interessant?
Wil je zeker meedoen of wil je meer weten? Laat het weten aan Branco per email (training[at]paulkeres[punt]nl) of per telefoon (06-39512680).