Training & Coaching

Op de ledenvergadering kwam het al ter sprake: er zijn diverse leden die hun niveau graag op willen krikken. Hieronder volgen de mogelijkheden die in de stad Utrecht worden aangeboden.

* Binnen Paul Keres verzorgt Ger Hageman individuele coaching voor wie daar belangstelling voor heeft. Ook kan hij spelers in contact brengen met sterkere clubgenoten om bijvoorbeeld eens per maand eens wat partijen door te nemen. Een laagdrempelige manier om eens kritisch door je eigen partijen heen te gaan en terugkerende fouten eruit te vissen. Neem voor vragen of aanmelding contact op met Ger! Per mail via coaching[at]paulkerespunt]nl

* Moira-Domtoren organiseert jaarlijks een serie van vijf schaaktrainingen / -workshops die gegeven worden door Internationaal Meester Yochanan Afek. Het gaat om vijf vrijdagavonden in de periode november tot maart/april. Locatie is het Rode Kruisgebouw aan de Koningsweg 2 in Utrecht.
De nadruk ligt op eindspelen en tactiek. Deelnemers aan de workshops kunnen ook zelf partijen insturen die in de les worden besproken. Meer informatie over deze trainingen, en de workshopdata van dit seizoen, vind je op deze site (Workshops Yochanan Afek).

* Daarnaast worden er trainingen aangeboden vanuit Stibus, dus bedoeld voor iedereen. Er komen trainingen voor absolute beginners, voor beginnende clubschakers en voor licht-gevorderden. Alle informatie is op een rijtje gezet op de Stibus-site.

* Ook is het mogelijk om aan te schuiven bij de top-trainingen van SC Utrecht. Zie hiervoor de site van SC Utrecht.

Mocht je andere vragen hebben kan je je voor meer informatie altijd richten tot Raymond de Rooij via secretaris[at]paulkeres[punt]nl.