Zomerstop clubavond, schaakvoetbal en ZomerAvondKompetitie (ZAK)

Paul Keres is een kleine twee maanden dicht. We starten weer op donderdag 24 augustus. Op 31 augustus is de ledenvergadering.

Natuurlijk hoef je in de zomer niet stil te zitten. Van 4 juli tot en met 15 augustus kan je elke dinsdag en woensdag schaken. Dinsdag kan dat bij het Zomerschaak van SC Oud Zuylen Utrecht. Op woensdag organiseren Moira Domtoren, UCS De Rode Loper en Paul Keres de Zomeravondkompetitie (ZAK). Allebei in het Huis Utrecht, niet ver van Utrecht CS.

Ben je (nog) geen clublid en ben je benieuwd of schaken in clubverband iets voor je is? Ga dan vooral, geheel vrijblijvend, naar deze events! Er lopen altijd wel mensen rond die je iets over de Utrechtse clubs kunnen vertellen. Als je overweegt lid te worden van SV Paul Keres, kan je contact opnemen met Jan Jaap per mail. Zie verder de algemene info op de site.

Graag ook je aandacht voor het NK schaakvoetbal op zondag 16 juli bij Olympos. Een bekend fenomeen: tegen hetzelfde team een wedstrijd zaalvoetballen en een wedstrijd snelschaken. Veel grootmeesterlijk geweld achter de bal en achter de borden, maar toch eindigt PK steeds hoger. Na afloop een taart en voor de liefhebbers een BBQ. Het team zit nog niet vol, dus meld je bij Evert (evertluukrademakers[at]gmail[punt]com). Supporters zijn uiteraard ook welkom!

Noteer tot slot ook in je agenda: 2 september Hans Sandbrink Memorial rapid toernooi in het Utrechts Stedelijk Gymnasium. Aanmelden bij Jan Jaap.