Csaba Horvath wint 44e OKU!

Het 44e Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) is gewonnen door Csaba Horvath (Hongarije), eerder winnaar in 2015. Bij het afsluitende etentje merkte hij op dat niemand het OKU drie keer heeft gewonnen, dus dat wordt zijn volgende doel. Julian van Overdam (Charlois Europoort) werd tweede, de derde plaats werd gedeeld door Joszef Horvath, Hugo ten Hertog (Paul Keres), Bogdan Lalic, Twan Burg, Roeland Pruijssers, David van Kerkhof (oud-Paul Keres), Nargiz Umudova en de verrassende Oele Dijkhuis (Moira Domtoren). Hugo werd daarmee ook SGS-kampioen. Groep B (<1900) werd een prooi voor Robert Krouwel en Manuel Smit, groep C (<1600) werd gewonnen door Jessie Mang (Moira Domtoren). Zie voor uitslagen, standen, partijen, rondeverslagen, foto's en meer de toernooisite. Dank aan iedereen die het OKU heeft mogelijk gemaakt, het was weer een prachtige editie!