De rest van het seizoen

We werken op dit moment hard toe naar het OKU. Inschrijven, fungeren als invaller of helpen kan nog steeds! Er komen echter ook nog drie clubavonden aan:

– op donderdag 8 juni is het Clubkampioenschap Fischer Random. Net gewoon schaken, maar dan zonder openingstheorie. Vrijwel elk jaar wint iemand anders, ben jij dit keer de handigste?

– op donderdag 15 juni organiseert Ronald een omnisimultaan. Je speelt tegen vijf tegenstanders tegelijk (maar zij ook!). Ook dit is gewoon schaken, maar niet vanuit je luie stoel. Kijk hier voor beelden uit Bunschoten, waar dit al vaker is gehouden.

– op donderdag 22 juni is de ledenvergadering. Klappen voor kampioenen en topscoorders, maar ook serieuze zaken zoals de financiën, de interne competitie (de opkomst kan beter!) en dergelijke. En natuurlijk na afloop snelschaken.

Alle events starten om 20:00. Welkom!