Donderdag snelschaakkampioenschap!

Donderdag 4 mei is het snelschaakkampioenschap van Paul Keres! Voor wie een clubkampioenschap ambieert is dit de snelste manier om er een te halen. We spelen een Zwitserse voorronde, waarna finalepoules gevormd worden. Uiteraard spelen we 5 minuten p.p.p.p zonder increment. Niet-Keresianen zijn ook van harte welkom, alleen dingen ze niet mee om de titel.

Let op: Het is gebruikelijk dat interne toernooien om 20.00 uur starten maar in verband met de Nationale Dodenherdenking zijn we vanaf 20:00 uur twee minuten stil. We willen je daarom vragen om uiterlijk een paar minuten voor acht uur in de speelzaal te zijn zodat we deze twee minuten echt stil kunnen zijn.

Na de twee minuten stilte wordt de indeling voor de eerste ronde definitief gemaakt en starten we het toernooi. Komt allen!