KNSB-bekerteam door / PK6 bijna kampioen

Afgelopen dinsdag speelde het KNSB-bekerteam in Alkmaar. Volgens ooggetuige Hugo, die zelf snel won, leek het lang op een kleine nederlaag of hooguit gelijkspel. Enige rattigheid, zelfs zonder De Breuk, bracht echter een 3-1 overwinning op het scorebord. De opponenten hebben het van zich afgeschreven. Een leuk verslag!
PK treft nu de winnaar van het duel tussen Apeldoorn en En Passant.

PK6 is erg rustig op de site. En dat terwijl ze bovenaan staan. Na afgelopen donderdag nog steeds, want toen werd Wijdemeren met 5,5-2,5 verslagen. Een typische PK6-overwinning: nullen aan de topborden, een halfje aan 3 en verder alleen enen. De meest bijzondere was van Jan, die de wedstrijd glad vergeten was, zich afvroeg waarom zijn telefoon toch steeds ging en 55 minuten na het startschot begreep dat hij naar het USG moest komen. Gelukkig woont hij vlakbij.