Massakamp met De Stukkenjagers op 15 mei

Verleden jaar kwam de ondertussen traditionele massakamp ons op een pak rammel te staan. Na 5 matches met het Amsterdamse Euwe (3½-1½ voor ons, waarna de club zich schielijk ophief) dachten we te lichtzinnig over de Tilburgse Stukkenjagers en werden op een gevoelige nederlaag getrakteerd.

Ondertussen zijn de wonden gelikt. In KNSB-ronde 7 hebben we al een beetje geoefend: Paul Keres I & II vs. De Stukkenjagers I & II eindigde in een nipte 8½-9½-nederlaag. Met onze brede en beruchte basis erbij moet de revanche lukken. Bovendien hebben we dit jaar het thuisvoordeel.

Een leuk evenement waarvoor elke Keresiaan is uitgenodigd! Je speelt twee partijen tegen gelijkwaardige tegenstanders. Na het schaakgedeelte is er een gezamenlijk etentje geregeld. Uiteraard zijn alle niveaus welkom.

We spelen gewoon in De Sjuut, zaterdag 15 mei.

Interesse? Meld je dan bij Jan Jaap via voorzitter@paulkeres.nl of op de clubavond.