Halverwege de zomerstop

We zitten halverwege de zomerstop. Toch wordt er nog volop geschaakt in (en om) Utrecht:

– het Zomeravondschaak van Oud Zuylen Utrecht is elke dinsdagavond. Rapid- of snelschaken in een ontspannen sfeer. Zie hier voor een verslagje, er komen nog vier avonden.
– de Zomeravondkompetitie, oftewel ZAK, is elke woensdagavond. Een partij met een normaal tempo, maar wel tegen iemand van een andere club, in zomerse sferen. Ook hier nog vier rondjes te gaan, een keer meedoen kan altijd.
– op zondag 31 juli is er weer Schaken in Schaakwijk. Op het grote bord gaan twee grootheden elkaar te lijf. Zie onder voor wie dat zijn, toeschouwers welkom vanaf een uur of twee.

Jaap

Jaap

Gerben

Gerben

Er wordt niet alleen in Utrecht geschaakt. Nu is het bijna ondoenlijk om alle Keresianen op alle zomertoernooien te volgen, maar graag speciale aandacht voor Hugo die in Leiden flink huis houdt. Slaat hij de IM-titel gewoon over? Zijn livepartijen zijn hier te zien.

Tot slot een dienstmededeling: de plaatsingscommissie wil graag aan de slag, maar heeft nog niet van iedereen (definitief) antwoord of hij/zij voor een PK-team gaat spelen. Graag nog even reageren als dat nodig is. Heb je geen mailtje gehad of ben je nog geen Keresiaan? Dan kan je mailen naar Guus.