Zomeravondkompetitie (ZAK) start woensdag 6 juli in het Huis Utrecht

Voor alle schakers uit Utrecht (en omgeving) die in de zomerstop van hun club hun wekelijkse partij niet willen missen en eens tegen een ander gezicht willen spelen wordt deze zomer opnieuw de Zomeravondkompetitie georganiseerd. De gezellige en ruime speelzaal ‘Dijckzigt’ aan de Boorstraat 107 (3de zijstraat Amsterdamsestraatweg, gebouw Huis Utrecht, voorheen het Huis aan de Werf) biedt 7 woensdagen in de zomer gelegenheid aan alle clubschakers de wekelijkse routine voort te zetten tegen spelers van andere clubs, en aan alle huisschakers om een officiële partij te spelen. Door de unieke indelingsvorm (indeling tegen spelers van gelijke sterkte) maakt werkelijk iedereen kans op de rondeprijzen per avond, vele prijzen op de laatste avond en zelfs op de eerste plaats en het unieke Wisselpaard!

Aankondiging ZAKDe Utrechtse Zomeravondkompetitie is zo vrijblijvend als je zelf wil: je kan per avond beslissen of je meespeelt. Aanmelden vóór 19.45 aan de zaal garandeert een plaats. De indeling wordt om 20.00 uur gemaakt. Het speeltempo is zomers: 1½ uur p.p.p.p., dus niet te laat om na afloop nog te vluggeren of wat te drinken. De sfeer is zomers gezellig, de opkomst groot en de zaal is voorzien van een bar (waar ook wat te eten is) en airco. (bron tekst: http://www.nozel.net/zak).

De organisatie is in handen van UCS De Rode Loper, Moira-Domtoren en Paul Keres. Zie http://www.nozel.net/zak/ voor meer informatie.