Hugo en Jan Willem goed bezig in Hilversum

Het is een druk weekend: het NK schafeltennis, het NK schaakvoetbal maar ook het HSG Open. Een weekendtoernooi als het onze, met een interessante variatie: de 1e ronde is al op vrijdagmiddag, zodat de zaterdag wat minder overladen is. Het toernooi is uitverkocht, dus dat bevalt kennelijk goed. Alleen jammer dat wij in een school spelen…

Na drie ronden staan Hugo en Jan Willem nog op 100%. Ze treffen elkaar vanavond, op een livebord. De partijen van Hugo zijn zoals altijd erg aantrekkelijk om te volgen. Jan Willem versloeg met gedecideerd spel IM Koen Leenhouts.
Verder vinden we in de A-groep Joris, die eveneens vanavond live mag, en Dirk op 2 uit 3. Nog geen punten in dit sterke gezelschap zijn er voor Klaas en Harm Theo. Hen kennende blijft dat niet zo.

In groep B staat barman Mitchel nog op 100%. Niet live, helaas. In de vierkampen, nog zo’n goed idee van HSG, vinden we Jeroen Bo en Jan W die beiden met een overwinning zijn gestart. Verder geen Keresianen gespot, maar als ik iemand over het hoofd heb gezien: excuses.

Succes vanavond en zondag!