Het OKU komt eraan!

Nog een kleine maand en dan is het zover: het 43e Open Kampioenschap van Utrecht. Opnieuw in ons eigen clublokaal. Vorig jaar moesten we veel deelnemers weigeren, dus we kijken nog of we andere delen van het gebouw kunnen gebruiken. Uiteraard zonder het toernooi in stukjes te knippen, want het OKU is nu juist voor grootmeester, huisschaker en alles wat er tussen zit.

Uiteraard is het erg leuk als je zelf meedoet. Maar zou je ook eens over de volgende dingen na kunnen denken?

– We zoeken nog logeeradresjes voor buitenlandse GM’s. Wees niet bang voor onaangepaste types, de meeste GM’s zijn prima sociale gasten en uiteraard bepaal je zelf wie er welkom is en wie niet. Luxe is niet nodig (mag wel), een matras, een douche en een kop koffie is doorgaans voldoende om een tevreden gast te hebben. Goed te combineren met zelf meespelen.

– Hulp bij het opbouwen (vrijdagmiddag) en vooral afbreken (zondagmiddag) van de zaal is erg welkom! Vele handen maken licht werk.

– Is een heel weekend teveel? We kunnen altijd invallers gebruiken. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent en hebt doorgaans 50% kans op een partij.

– En er zijn natuurlijk altijd hand- en spandiensten zoals partijen invoeren, uitslagen controleren, notatiebiljetten neerleggen en dergelijke.

Interesse? Laat het dan vooral weten.