Maandag 2 mei snelschaakkampioenschap

Graag je aandacht voor het fameuze snelschaakkampioenschap!

Maandag 2 mei is het snelschaakkampioenschap van Paul Keres! Voor wie een clubkampioenschap ambieert is dit de snelste manier om er een te halen. We spelen een Zwitserse voorronde, waarna finalepoules gevormd worden. Uiteraard spelen we 5 minuten p.p.p.p zonder increment. We starten om 20:00 uur en rekenen op een mooie bezetting!
Niet-Keresianen zijn ook van harte welkom, alleen dingen ze niet mee om de titel. Zie hier voor de 2015-editie.

Als je nog wil oefenen: aanstaande woensdag 27 april is het Koningsdag. Traditioneel kan je op Koningsavond en -dag snelschaken op de vrijmarkt bij de schaakkraam van UCS De Rode Loper. Deze kraam, te herkennen aan het motto ‘Zin in een Vluggertje?’, vind je in de Oranjestraat (voor nr. 39). Zie de site van UCS De Rode Loper voor alle details.