Wijk aan Zee begonnen (update 17-01)

Het Tata Steel Chess Tournament is weer begonnen. Zoals altijd doen er heel wat Keresianen mee. Een kort overzicht:

In de weekendvierkampen deden negen Keresianen mee. Sebastian, Tim en Casper hadden een beetje pech: die zitten bij elkaar in groep 1A. Casper startte met 2 uit 2, maar verloor op zondag van Tim (2,5). Sebastian verloor beide onderlinge partijen, maar won op zondag. Verder vinden we Joris (3B, 1,5 pt), Ernst (3G, 0,5 pt), Daan (3K, 2,5 pt en eerste!), Arjon (3O, 2,0 pt en eerste!), Jaap (3T, 0,5 pt) en Kelvin (5P, 2,5 pt en eerste!). Een succesvol gebeuren dus.

Maandag starten de dagvierkampen, met Youri (4) en Roel (6) onder de deelnemers. Bij de journalisten zullen Kees en Peter weer meedraaien, terwijl de tienkampen bevolkt worden door o.a. Frans (2), Mark (2), Jeroen Ba (3), Jeroen Bo (3), Leo (3), Harm Theo (3) en Jan W. (4). Groepen zijn indicatief, vooraf wordt er vaak nog geschoven.

Mocht ik iemand over het hoofd hebben gezien: excuses!