Massakamp 2009 op zaterdag 13 juni

Jan Jaap Janse

Op zaterdag 13 juni zal de jaarlijkse massakamp plaatsvinden. Dit jaar zijn de Stukkenjagers de tegenstanders. Vanwege het Pinkstertoernooi in Bussum (http://www.bsg-bussum.nl/) is 30 mei geen handige dag. Daarom is in overleg met De Stukkenjagers de datum verschoven: het wordt nu zaterdag 13 juni, en het is in Tilburg. Je kunt je vanaf nu bij mij opgeven.
 
Ik kreeg van sommige leden de vraag wat een massakamp precies is. Welnu, het is een teamwedstrijd, net als de gewone externe, maar dan aan ongeveer 30 borden. Alle niveaus zijn van harte welkom, je krijgt een gelijkwaardige tegenstander. Het is niet nodig om extern voor SV Paul Keres te spelen, lid (geweest) zijn is genoeg. Uiteraard wordt de dag besloten met een gemeenschappelijk etentje.
 
Als je nog vragen hebt kan je die uiteraard per mail (voorzitter@paulkeres.nl) of op de clubavond aan mij stellen.