Het OKU komt eraan! – vrijwilligers en logeeradressen gezocht

Het schiet nu echt op: over iets meer dan drie weken vindt het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) plaats in ons eigen USG. Van 5 t/m 7 juni zullen naar verwachting zo’n 150 schakers, van grootmeester tot beginner, strijden om de prijzenpot. Zie http://www.paulkeres.nl/oku/ voor alle informatie.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Op dit moment valt op dat er al heel wat grootmeesters zijn ingeschreven. Wij bieden hen altijd onderdak bij een schaker thuis. We komen momenteel nog een aantal adressen tekort. Mocht je dat weekend een logeerkamer of bed overhebben, dan is dat erg welkom! Je hoeft geen ontbijtjes te smeren o.i.d. en hebt uiteraard inspraak in wie komt logeren. Neem contact op met Jan Jaap als je interesse of vragen hebt. Bij voorbaat dank!

Verder kunnen we altijd extra handjes gebruiken, bijvoorbeeld aan de bar. Zie hiervoor het bericht op de website: http://paulkeres.wosah.nl/?p=5077. We hebben al heel wat barmensen, maar zoeken er nog 1 of 2 bij. Een leuk klusje dat ook nog iets oplevert. Ook zijn we altijd blij met mensen die tijdens het toernooi partijen invoeren, een service die door spelers en belangstellenden erg op prijs wordt gesteld. En natuurlijk is hulp bij het opbouwen en afbreken (resp. vrijdagmiddag en zondagavond) ook fijn. Simon of Jan Jaap kunnen al je vragen beantwoorden. Zie voor contactgegevens ‘Algemene Informatie > Bestuur & contact‘.

Je medewerking wordt erg op prijs gesteld!