Donderdag bekerfinale!

Komende donderdag (hemelvaartsdag) is de KNSB-bekerfinale! Voor de tweede keer in successie (en de vierde keer in totaal) is Paul Keres doorgedrongen tot de final four. Nu hadden we als regerend bekerkampioen ook wel wat ervaring daarmee, maar de stunt tegen LSG was niettemin fijn.

Het behouden van de beker wordt een klus, want Groninger Combinatie (Ernst, Werle), HMC Den Bosch (Dambacher, Burg) en Kennemer Combinatie (Spoelman, Klein) zijn ook geen koekenbakkers. Het worden sowieso mooie wedstrijden. Met wat Utrechtse hardheid is een hernieuwde stunt niet uitgesloten.

Uiteraard zijn de wedstrijden live via de KNSB-site te volgen, maar niets is zo live als er met de neus bovenop staan. En we laten ons toch niet tegenhouden door de afstand (Haren)? We hopen dan ook dat er Keresianen komen supporteren.

KNSB-bekerkampioen-2014-300x200
(foto Harry Gielen)

Er vertrekt in elk geval een supportersauto onder leiding van Jan W. Maandag kunnen we wel even afspreken wie en hoe we gaan. Hieronder vind je de gegevens.
Hopelijk tot donderdag!

Postillion Hotel Haren
Emmalaan 33 Haren

Tijdschema
10.45-11.00 uur Opening en loting
11.00-15.00 uur Halve finales
15.00-15.30 uur Lunch
15.30-19.30 uur Finale en wedstrijd om 3/4 plaats
19.30 Prijsuitreiking en afsluitende borrel