Zaterdag 13 juli: NK snelschaken voor clubteams (in Utrecht!)

Nog een paar nachtjes slapen en dan start het NK schaken 2024! Van 6 t/m 13 juli wordt er volop geschaakt in Stadion Galgenwaard: 16 heren en 12 dames proberen Nederlands kampioen te worden, en parallel zijn er elke dag nevenevenementen (zie ook hier).

In dit bericht vraag ik nog even aandacht voor het NK snelschaken voor clubteams van zaterdag 13 juli. Daar tel ik nu drie PK-viertallen; enigszins weinig voor een club die op KNSB-zaterdagen met 60 spelers aantrad. En wat is er nou leuker dan een middagje snelschaken met zicht op het veld en de Open Dag van FC Utrecht, terwijl je ondertussen ook nog een blik kan werpen op de finale van het NK? Dus vorm een team en meld je aan, of mail naar bondscoach Evert en je wordt ingedeeld! Zie hier voor alle informatie!

Een eerder NK snelschaken voor clubteams (foto René Olthof)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *