Yuri is SGS-kampioen!

Yuri (rechts) kampioen! (foto Edith van Putten)

Het zal niemand ontgaan zijn dat we weer een prachtig OKU achter de rug hebben. In drie tot de nok toe gevulde groepen werd gestreden om de vele prijzen. Uiteraard hoopten we dat Hugo zijn tweede OKU-titel zou kunnen meepikken, maar ‘gebrekkige oog-hand coördinatie’ (eigen citaat) leidde tot een gevallen vlag en een nul.

Maar toch hebben we een kampioen te huldigen! Yuri was druk met zijn masterthesis en de nieuwe functie van opruimcoördinator, maar wist tussen deze bedrijven door maar liefst 4,5 punt binnen te hengelen. Daarmee is Yuri de nieuwe SGS-kampioen met een ticket voor de voorronden van het NK! Met een rating van 1970 en een TPR van 2409 een heuse stunt.

Zie de toernooisite voor de scores van alle clubgenoten, en dan vooral hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *