Kobe is Nederlands kampioen!

Update 3 mei: Dit mag wel in hoofdletters, Kobe is NEDERLANDS KAMPIOEN. Halverwege de middag had hij aan remise genoeg, maar uiteraard werd ook deze gewonnen. Next stop: het WK in Brazilië! Lode is nog aan het spelen en lijkt zijn toch al erg mooie toernooi met een punt te bekronen. Dat had gisteren ook al gekund, maar probeer het vooral zelf…

Lode – Wouter, ronde 8. Hoe wint wit?

Update 1 mei: een tussensprint van Kobe, die nu met 4,5 uit 5 aan de leiding gaat, een halfje los van Rhys Arnold (die hij vandaag versloeg). Nog 2 rondjes! Lode blijft het uitstekend doen: 4 uit 7 en een TPR ver boven zijn rating.

Kobe – Rhys (foto Martijn Hardeman via www.njsk.nl)

Update 29 april: Kobe staat op 1,5 uit 2. Gisteren moest hij lang knokken in een boeiend paardeindspel, wat beloond werd met een halfje. Lode bewijst dat ratings niets zeggen: 2 uit 2!

De laatste strijders (foto www.njsk.nl)

Vandaag starten de Nederlandse Jeugdkampioenschappen! Kobe werd vorig jaar kampioen bij de B-jeugd en wil dat graag herhalen. Minder eenvoudig dan het lijkt, want er is sterke en verse concurrentie aanwezig.

Kobe bij het NJSK 2023 (foto Ilja Kalle)

Bij de C-jeugd vinden we onze nieuwe ster Lode, die sinds enige tijd de PK-interne onveilig maakt. Zo moest Niels donderdag hard werken om hem van het lijf te houden. Dat Lode de laagste rating van de groep heeft is dus geen reden voor paniek. Succes allebei!

Lode als winnaar van de GP Giessenburg (foto SGS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *