Verbeterde toegang tot Tribes – Pasfoto’s gevraagd

‘Vandaag’ in onderstaand bericht was… 1 april! Er zijn inderdaad enkele foto’s binnengekomen; er zal echter niks mee worden gedaan. Ook komende donderdagen openen we, zodra de bel klinkt, weer met alle liefde de deur.

Sinds onze verhuizing naar Tribes maken we voor toegang tot het pand gebruik van de Paul Keres-bel.

In principe werkt dit goed, maar het nadeel hiervan is dat het steeds openen van de deur veel tijd kost. Men staat soms lang buiten te wachten wanneer er binnen druk wordt gewerkt achter de bar of in de speelzaal.
Om de toegang soepeler te kunnen laten verlopen hebben we een slimme camera aangeschaft die werkt met gezichtsherkenning. Hiermee zal de deur automatisch van het slot gaan. Uiteraard zullen we nog even moeten kijken hoe dit in de praktijk werkt. Het systeem met de bel blijft nog steeds functioneren. Dit is vanuit privacy-overwegingen en het feit dat we regelmatig niet-leden over de vloer hebben.
Wil je voortaan direct het pand binnen kunnen lopen, mail dan een recente pasfoto naar toegang@paulkeres.nl. Foto’s die vandaag worden ingestuurd, zijn nog op tijd om komende clubavond al te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *