Noteboomtoernooi 2024 (update: Eindstand)

Update 18-02-24 21:19: Het was een leuk toernooi met prachtige partijen. Helaas waren de partijen van onze Kerisianen net niet mooi genoeg voor een podium plek (behalve voor Rolinde als beste vrouw van het toernooi!!). Het toernooi is zeker een aanrader: of je nou zin hebt in een rustige vierkamp, of hectische zes wedstrijden. Hopelijk volgend jaar weer! Eindstanden zijn hieronder te vinden. Tot over twee weken, dan mogen we weer aan de bak voor de KNSB!

Update 18-02-24 10:01: Rolinde en Olaf spelen live. Dat Rolinde niet bang voor titelhouders is weet iedereen bij PK, maar nu kan de rest van de wereld dat ook zien. As we speak zet ze GM Jan Smeets stevig onder druk. Olaf is koploper in groep B en kan een concurrent uitschakelen. Succes allebei! —

Er is weer een toernooi in de buurt en, zoals te verwachten, zijn er ook flink wat Kerisianen aan het schaken. De 83e editie van het Notenboomtoernooi in Leiden heeft dit jaar 3 Open Groepen: A, B, C, en een optie voor een Vierkamp. Het weekendtoernooi bestaat uit 6 rondes waarvan er 3! vandaag (zaterdag) worden gespeeld. Mij niet bellen! In ieder geval, veel plezier aan iedereen die het wel aankan en succes!


Je kunt volgende spelers vinden:

A-Groep:
Kobe Smeets (3/6)
Erik Oosterom (2/5)
Rolinde den Heijer (2,5/6)
Jacco Lind (3/6)

B-Groep:
Olaf Vlieger (4/5)! 
Jaimy Soeterbroek (2,5/6)
Ralf Sterk (3,5/6)

Vierkampen:
Groep 1: Yuri Gassner (0,5/3)
Groep 9: Peter van den Belt (1,5/3)

Uitslagen zijn hier te vinden.
Leuk verhaal van Eelke Wiersma is hier te vinden.
Ik hoop dat ik niemand heb overzien, updates volgen zo nog.

 

2 thoughts on “Noteboomtoernooi 2024 (update: Eindstand)

  1. Lode de Jong heeft ook meegedaan (opgegeven vanuit zijn andere schaakvereniging) en 4/6 gescoord 💪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *