59e Vierkampentoernooi Moira-Domtoren op 22, 25 en 29 September

Binnenkort vindt de 59e editie plaats van het vierkampentoernooi van Moira-Domtoren. Dit toernooi is bedoeld voor alle schakers, van huisschaker tot de echte crack onder de clubschakers. Speeldata: vrijdag 22, maandag 25 en vrijdag 29 september. Formule: vier spelers van ongeveer gelijke sterkte strijden om het kampioenschap in hun groep. Inschrijving is mogelijk via het formulier. De voorlopige deelnemerslijst kun je hier zien. Let op: Er is plaats voor 64 deelnemers. Is dat aantal bereikt, dan kom je als nieuwe deelnemer op de wachtlijst. Meer info/vragen? Stuur een mailtje naar wedstr@moira-domtoren.nl

Speelzaal: Rode Kruisgebouw, Koningsweg 2, Utrecht tel. 030-2521244
Speeldata: vrijdag 22, maandag 25 en vrijdag 29 september 2023
Aanmelden: via het formulier, graag vóór dinsdag 19 september 20.00 uur i.v.m. conceptindeling
Aanvang: 19.40 uur op elke speelavond (gaarne uiterlijk 19.25 aanwezig)
Formule: Indeling op sterkte in groepen van vier
Speeltempo: 1 uur 40 min. + 10 sec. per zet
Kosten: €10
Prijzen: 2 prijzen per groep

Bijzonderheden:
– ook van harte aanbevolen voor thuisschakers
– de resultaten worden doorgegeven aan de KNSB-ratingcommissie

Vervoersplan met trein en bus of fiets:

  • vanaf CS 41 richting Wijk bij Duurstede; halte Ina Boudier-Bakkerlaan, stukje in zelfde richting doorlopen (onder het viaduct), ter hoogte van IBB-flat Kranenburgerweg in slaan (= linksaf met het gezicht naar de stad), gebouw aan einde van de straat aan rechterhand (bij de voormalige overweg)
  • vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn trein/tram (ca. 10-15 minuten): loop richting Ledig Erf via Wester- of Oosterkade. Rechtsaf, Gansstraat uitlopen, na voormalige overweg (nu begin fietspad) eerste gebouw links
  • plan hier je fietsroute

Met eigen auto:

  • vanaf het stadion richting centrum Stadionlaan, vervolgens Rubenslaan en ter hoogte van IBB-flat linksaf de Kranenburgerweg in slaan; gratis parkeren op het terrein, betaald in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *