Artikel over Anton in het AD

De AD-lezer zal het al gezien hebben: Anton stond in de krant! In de wekelijkse rubriek ‘van wieg tot graf’ heeft Jos van Sambeek een fraai portret geschetst. De inleiding is tekenend: Anton Rosmüller was een markante, eigenzinnige, geliefde, zeer intelligente en boeiende man. Hij was een begaafd schaker, werd ooit kampioen van de Balearen, Parijs en Utrecht en versloeg de destijds bekende damkampioen Jannes van der Wal tijdens een denksporttriatlon. Hij was ook dichter, wandelaar, voordrachtkunstenaar en zanger. Diverse leden hebben input geleverd, waarvoor dank!

Het artikel is hier digitaal te lezen, al zullen alleen abonnees daar iets aan hebben. Een plaatje van het artikel, met dank aan Jos van Sambeek, staat hieronder. Klik op het plaatje om het groot op een aparte pagina te openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *