Over de website

Clubgenoten,

Jullie hebben ongetwijfeld gemerkt dat de website de laatste tijd wat vreemde kuren heeft gehad. Helaas zijn we getroffen door kwade krachten. Noem het een virus, noem het een hack; feit is dat de site de afgelopen weken af en toe down is geweest. Achter de schermen is er hard gewerkt om de problemen op te lossen en die lijken nu enigszins onder controle.

Helaas is er nog geen 100% structurele oplossing maar de patient is wel stabiel. De beste omschrijving is dat de website op dit moment ‘bevroren’ is op zodanige manier dat hij wel te lezen is en er nieuwe artikelen geschreven kunnen worden door het webteam. Helaas is in bevroren toestand niet alles mogelijk, zo is het bijvoorbeeld niet eenvoudig om plaatjes te uploaden. We vragen om uw begrip…

Een structurele oplossing vergt meer tijd, maar achter de schermen wordt daar hard aan gewerkt. Als ik daarover meer details kan vertellen zal ik dat zeker doen, maar vooralsnog zal ik niemand verwarren met nieuws van lage zekerheid.

Weest geduldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *