Divers toernooinieuws

Het wordt zomer en (gek genoeg) zijn er dan meer toernooiuitslagen. Hierbij wat de redactie ter ore kwam.

Alweer een maand geleden won Jeroen B het Kattenburger Open! Met een TPR van 2140 en een stoere winst in de slotronde (Koningsgambiet!) was hij een verdiende winnaar.

Het Hemelvaartstoernooi van SSC 1922 werd gewonnen door onze, en hun, Eric dH. Hij had thuisvoordeel, maar zo’n sterk veld (met onder meer John C en Gerben V) voorblijven is sowieso knap.

Uiteraard waren er veel Keresianen actief op ons eigen OKU. Het zou te ver voeren om ieders score te noemen, daarom halen we er een paar uit: in groep A werd Hugo gedeeld eerste, Kobe gedeeld vierde en wist Branco een enorme overscore te bereiken. In groep B werd Micha ongedeeld zesde (vooral dat ongedeeld is knap) en scoorde Sil ver boven zijn rating. Nieuw lid Morteza werd ongedeeld tweede in de C-groep, een halfje voor Nick.

Een week later was het grootste weekendtoernooi van Nederland: dat van Maastricht. Razende reporter Wouter V. telde drie Keresianen, netjes verdeeld over A, B en C: Kobe haalde er 4 in groep A, Jacco 4,5 in groep B en Wouter 5 in groep C.

Ongetwijfeld zijn er meer toernooien met meer successen. Meld ze aan de redactie, wij maken er wel wat van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *