Ratings juni 2023: het vijfde slaat toe!

Er zijn weer nieuwe KNSB-ratings. Uiteraard is Hugo nog steeds onze lijstaanvoerder met 2531, maar hier werpen we een blik op de grootste stijgers. De korte samenvatting: Paul Keres 5 heeft toegeslagen!

Immers, Sil won er maar liefst 141 punten bij, Micha wint er 124, Branco 108 en Yuri 39. Dat rijtje wordt alleen onderbroken door onze Nederlands kampioen: Kobe mocht 62 punten bijschrijven.

Traditioneel kijken we ook even naar wie (naast bovengenoemde heren) een klip heeft gerond: Sander staat weer boven de 2100, Jeroen boven de 1900 en Gerard boven de 1700. Ook zijn drie spelers de 1500 (weer) gepasseerd: Nick, Christiaan en Ti.

Gefeliciteerd allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *