Floor schaakt Door #59: Kobe jeugdkampioen in leeftijdsklasse veertien tot en met zestien jaar

Floor schaakt door
Na een nederlaag in de derde ronde tegen een mede kanshebber won ons talent driemaal op rij waarna de laatste partij met wit tegen alweer een concurrent voor de titel ook gewonnen moest worden om de titel binnen te slepen. Hij slaagde hierin met vlag en wimpel in een sterk gespeelde partij.
Hiermee heeft Hugo ten Hertog binnen de club een opvolger gevonden wat betreft zijn titels in dezelfde leeftijdsklasse, B-jeugd geheten, in 2009 en 2010. Dit belooft veel wat betreft Kobe’s schaaktoekomst!

In de viewer zijn de volledige partijen te vinden zoals door mij geanalyseerd. Als er een alternatief voor de gespeelde zet wordt gegeven zonder verder commentaar dan is deze te beschouwen als gelijkwaardig of beter.
Ik serveer alvast wat diagrammen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *