SGS Team-oplostoernooi woensdag 5 april – aanmelding sluit dit weekend

Op woensdagavond 5 april organiseert schaakvereniging Hoogland het eerste SGS-teamoplostoernooi. De wedstrijdleiding is in handen van Keresiaan Wim Velker. Officieel was de sluitingsdatum van de inschrijving 22 februari maar Wim liet weten dat aanmelden dit weekend (van 25 februari) nog mogelijk is. Paul Keres heeft al één team aangemeld bestaande uit Evert van Heel, Paul van der Kooij en Jeroen Bollaart. Het zou leuk zijn als we namens onze vereniging een tweede team kunnen afvaardigen. De maximale rating van de drie teamleden mag, bij elkaar opgeteld, niet hoger zijn dan 5900 (KNSB-ratinglijst 1 februari).

De locatie is “De Inham, Hamseweg 40, 3828 AE Hoogland”, aanvang van het toernooi is om 19:45 uur. Meer informatie, ook over het aanmelden, vind je via deze link: SGS-teamoplostoernooi.

Een oplostoernooi zet je tactisch op scherp voor je volgende partij(en) dus kom uit je comfort zone en probeer in 2 uur tijd 9 opgaven op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *