SV Paul Keres is verhuisd!

 

Vanaf 12 januari start een nieuw hoofdstuk in het Nomaden-bestaan van SV Paul Keres. Paul Keres is afgelopen vrijdag verhuisd van de Noteboom naar Tribes Utrecht Centraal Station! Met dank aan het verhuisteam Gerben Veltkamp, Guus Alberts, Simon Kronemeijer en Jan van Eck zijn alle nodige spullen netjes verhuisd, dank!

Een nieuwe locatie, geïnspireerd door verschillende stammen, waar we hopelijk lange tijd van kunnen genieten. Tribes was één van de locaties van de proefavonden, en degene die duidelijk het beste scoorde op de ALV. Om twee leden te citeren:

“Ik ben vandaag voor het eerst in mijn 53-jarig lidmaatschap met de trein naar PK gekomen.” 
“Wat mij betreft een toplocatie, zonder minpunten. Een etablissement met allure, goed passend bij onze club, die steeds meer meetelt in de vaart der volkeren. Een kleine stap voor Paul Keres, maar een grote voor de schakende mensheid!”

Behalve de locatie verandert er verder voorlopig niets. We blijven op de donderdag, starten op dezelfde tijd en hebben de bar in eigen beheer. We starten met de interne en SOS-competitie, in maart de KNSB-competitie en het is heel goed mogelijk dat we ook andere events in Tribes gaan houden, want er is ruimte genoeg. Kortom, goede vooruitzichten!

Maar wat is Tribes nu eigenlijk? Dit zeggen ze er zelf over:

Tribes biedt bekroonde kantoorruimtes, verhuur van vergaderruimtes, coworking-ruimtes en een hele reeks andere flexibele werkplekoplossingen om u te helpen uw volledige potentieel te benutten. Er zijn 19 unieke Tribes locaties verspreid over Nederland, België & Duitsland. Elk uniek geïnspireerd door een andere inheemse of tribale gemeenschap van over de hele wereld. 

We gaan waar de business is
We zijn geïnspireerd door nomadische stammen over de hele wereld. De mensen die gaan naar waar hun zaken zijn en blijven zo lang als nodig is voordat ze weer verder gaan. Op dezelfde manier voorzien we de business nomaden van werkplekken waar en wanneer ze die nodig hebben.

Tribes op de Paul Keres website

Op deze pagina op onze website over onze nieuwe speellocatie lees je meer informatie over Tribes en over de bereikbaarheid. Waar je het beste je fiets kan parkeren, hoe je loopt vanaf het station lees je daar. 

Hopelijk tot ziens bij Tribes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *