Donderdag 8 december Masterclass Interferentie door Tom de Jong

Donderdag 8 december 19:00-19:45 geeft Tom de Jong een Masterclass over Interferentie in de Noteboom.

“Interferentie is het blokkeren van een lijn waardoor verdediging onmogelijk wordt gemaakt. Maar weet u het verschil tussen Novotny en Plachutta interferentie? En komt dit in de praktijk wel eens voor? Niet elke dag maar ’t is zeker de moeite waard om dit thema te kunnen herkennen. Kijk maar eens naar de volgende redelijk normale stelling. Zwart lijkt de witte pionnen onder controle te hebben. Maar wit is aan zet en wint toch door een interferentie.” -Tom de Jong

In de masterclass van Tom de Jong meer mooie voorbeelden uit zowel studies als de praktijk, inclusief veel gemiste kansen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *