Chris Lutz overleden

We kregen het trieste bericht dat Rode Loper Chris Lutz onverwacht is overleden. Bij veel Keresianen was hij welbekend, of het nu van de Schaakkraam op Koningsdag, het OKU of de vele ontmoetingen PK – DRL was. Een trouwe, enthousiaste schaker met een agressief-romantische stijl, en nooit te beroerd om iets voor een ander te doen: zo was hij jarenlang gastheer van OKU-deelnemers.

Een andere grote interesse van hem was verre reizen maken. Via WhatsApp hield hij iedereen op de hoogte van zijn wedervaren. Zo was Chris net terug uit Marokko, met als laatste bericht: “De Rode Reispet gaat de wasmachine in en bij een volgende reis pik ik de draad weer op“.

Chris in Marokko (2022)

Chris (rode pet) bij het OKU 2019.

Zie hier voor het bericht van UCS De Rode Loper. Wij wensen alle familie, vrienden en kennissen van Chris veel sterkte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.