Tussenstand Paul Keres 1 – Zukertort 1: 2-0

Update: we staan 2-0 voor. Hugo won een spectaculaire partij van Robert Ris, inclusief loperoffer, paardoffer en (uiteraard) kwaliteitsoffer. Schoonheidsprijs? Peter versloeg Arthur de Winter in een variant die hij goed geoefend had in Oostenrijk, maar desondanks het nodige rekenwerk vergde. Twee fraaie partijen die vast nog online komen.

Vandaag, zaterdag 29 oktober, worden vanaf 13:00 uur in de Noteboom twee partijen van de wedstrijd Paul Keres 1 – Zukertort 1 vooruitgespeeld.

Update 13:24 uur: We hebben geprobeerd om deze partijen ook live uit te zenden via onze PK Liveboards pagina maar dat is helaas door technische problemen niet gelukt. We hebben de oorzaak wel kunnen achterhalen en vertrouwen er op dat we komende zaterdag de andere 8 borden wel live kunnen uitzenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *