19 t/m 21 mei 2023: OKU!

Het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) voor 2023 is rond! Net als vorig jaar spelen we in het Hemelvaartsweekend, waardoor we twee ronden per dag spelen. De bij andere weekendtoernooien gebruikelijke “horrorzaterdag” (3 ronden op een dag) kunnen we daardoor voorkomen. Ook zijn we weer van harte welkom in het mooie pand van Berenschot. Het OKU wordt weer volop gesteund door het bedrijfsleven op Papendorp, waar we uiteraard erg blij mee zijn!

Een blik in de zaal (foto Edith van Putten)

Nu we deze zekerheid hebben, gaan we de komende tijd diverse zaken regelen. De toernooisite en de inschrijving gaan in het voorjaar open. Een mooi oecumenisch organisatieteam (naast diverse Keresianen hebben we de voorzitter van DRL, de wedstrijdleider van OZU en een schakende oud-wethouder van De Damrakkers in de gelederen) is er helemaal klaar voor, maar versterking en verjonging is altijd goed. Wil je meedraaien in de voorbereiding of tijdens het toernooi? Neem dan contact op met Jan Jaap per mail.

Nog een blik in de zaal (foto Geert Lommers/Utrechtse Sportkrant)

Alle informatie over eerdere edities vind je hier en hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.