Do 30 maart Interne R23, meld je nu aan

Verhuisd naar Tribes 
Leuk dat je mee wil doen met de interne competitie van SV Paul Keres. We schaken vanaf 2023 in een nieuw clublokaal, Tribes Utrecht Centraal Station. Zie deze pagina op de site voor alle informatie en bereikbaarheid van Tribes.

Interne competitie, aanmelden voor 19:00 via de website
Aanmelden via de website verliep afgelopen seizoen erg soepel, dat blijft ook dit seizoen zo. Op de aanmeldpagina (bewaar deze in je favorieten) kun je vanaf vrijdag t/m donderdag 19:00 voor de clubavond aanmelden. Mocht je onverhoopt na aanmelden toch verhinderd zijn, kun je je daar ook afmelden.

Planning clubavond
Inloop vanaf 19.00 uur, partijen starten om 19.45 uur, en eindigen uiterlijk om 23.45 uur.

Speeltempo
Het standaard speeltempo is 1 uur en 50 minuten + 10 seconden increment per zet. We hebben al een aantal jaar de mogelijkheid om het speeltempo te verkorten. In overleg met je tegenstander kun je het speeltempo verkorten tot minimaal 1 uur + 10 seconden increment. Alle tempo’s daartussen zijn ook goed, zolang de 10 sec increment blijft. We hopen en verwachten dit seizoen dat spelers wat vaker van deze regel gebruik gaan maken. Sommige spelers willen het minder laat maken en sommige spelers willen de bar nog uitgebreid uitnutten voor het einde van de clubavond.

Nieuw bij Paul Keres?
Welkom! Iedereen is vrij om een aantal donderdagen mee te schaken en te ervaren wat je van de clubavonden bij Paul Keres vindt. Om mee te doen, kun je je ook aanmelden op de aanmeldpagina. Onze secretaris, Eddy, hoort graag wat meer over je schaakervaring en niveau. Dat kan via secretaris@paulkeres.nl. We zorgen dan voor een passende eerste indeling.

Tot donderdagavond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.