Nieuwe ratings (augustus ’22)

Je knippert twee keer met je ogen, en er is weer een nieuwe ratinglijst. Deze wordt gebruikt voor de teamindeling (zie hier voor een uitleg uit 2007, die op het oog nog steeds klopt). Laten we de top-5 van stijgers even langslopen.

Zo won Branco maar liefst 93 punten, dankzij het toernooi in Amsterdam. Arend en Micha schrijven allebei 29 punten bij, al deed laatstgenoemde dat veel efficiënter: 4 partijen in Woerden t.o.v. 9 partijen in Teplice. Ons relatief nieuwe lid Erik vdD haalde 22 punten op bij het NK senioren en tenslotte Ti die in Amsterdam 19 punten verzamelde. We zwijgen discreet over de dalers.

De volgende ratinglijst komt rond 1 september. Een aantal Keresianen gaat Vlissingen en/of Brugge onveilig maken, dus ook over die lijst is vast iets te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *