Boek over Frans is uit!

Updates: (1) het boek is nu ook verkrijgbaar in Denksportcentrum Dijckzigt! Als je langskomt bij het Zomerschaak op dinsdagavond of de ZAK op woensdagavond kan je een boek aanschaffen. Zolang de voorraad strekt, uiteraard. (2) betalen kan via NL42 INGB 0005 5455 30 tnv Bram van den Berg. Richtbedrag is €20, meer betalen of extra doneren voor schaken tegen kanker is zeker welkom!

Het boek

Zoals veel mensen weten, is ons oud-lid Frans Konings ongeneeslijk ziek. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een boek voor en over Frans. Afgelopen vrijdag is het boek gepresenteerd en heeft Frans het eerste exemplaar in ontvangst genomen! Zie verder Schaaksite voor een verslag in tekst en beeld.

Frans met de boeken (foto René Olthof)

Kosten zijn €20, en dat geld komt terecht bij doelen voor kankerbestrijding. Het is zeker niet verboden om meer te geven. Geld overmaken kan via NL42INGB0005545530 tnv Bram van den Berg.

Er staat een doos boeken bij onze voorzitter en die woont mooi centraal, dus daar kan je een boek halen. App daarvoor met Niels via 06 – 11 35 88 18 en schaf er eentje aan!

Het boek is vooral een leesboek, geen schaakboek. Maar Frans heeft natuurlijk veel prachtige partijen gespeeld. Een selectie hieruit vind je hieronder, en staat permanent op de site via deze pagina.

 

One thought on “Boek over Frans is uit!

 1. Inderdaad is de titel een ! waard!!
  De heren Janse en v.d. Berg verdienen een groot compliment om dit in zo een weinig tijd voor elkaar te krijgen.
  De aanleiding is buitengewoon verdrietig, maar het schrijven aan dit boek is tevens een mooie rouwverwerking geweest.
  Vanuit Utrecht-oost nogmaals een groot compliment!

  Groet,

  Lukas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *