Avonturen op het Limburg Open

Afgelopen weekend was weer na twee jaar het Limburg Open. PK prominenten Eddy,Micha,Roman,John, Eugene,Arend,Tom,Niels met zijn SG King vrienden en de ondergetekende waren van de partij om een mooi toernooi te spelen.

De deelnemers uit de A groep (Niels, John, Eugene en Tom) hebben goed gepresteerd. Niels was gedeeld tweede met 5.5 punten uit 7 ronden! Tom en Eugene hebben 4.5 punten gehaald en John 4 punten. Keurige resultaten.
Arend had 4 uit 7 in groep B!

In groep C2 (De hele C groep is in tweeën opgedeeld) heeft Roman 5.5 uit 7 ronden gehaald! Eddy 5 uit 7 gehaald! Ook zij nemen een prijzencentjes mee naar huis. Micha heeft 4 punten uit 7 ronden. Academicus John Cornelisse is trots op zijn pupillen en ziet vooruitgang in de partijen en zal de gespeelde partijen van de heren goed becommentariëren ter feedback om meer punten te halen op de volgende toernooien. Dirk Floor zal in zijn column naar alle waarschijnlijkheid ook aandacht besteden aan de schaakpartijen die op het Limburg Open zijn gespeeld door de PK leden.

De social aftertalk was wellicht het meest boeiende activiteit (na het schaken) op het Limburg Open. Doordat GM Shirov en GM Jordan van Foreest 4 schaakpartijen tegen elkaar speelden op het Limburg open had we na hun schaakpartijen even de gelegenheid om bij te praten over het schaken aan de wereldtop, leven als een topschaker, maar vooral om even advies gevraagd voor de tips en tricks om mentaal optimaal te presteren tijdens een lange schaakpartij.

Het was een geslaagde schaakweekend. We raadden daarom ook andere PK leden aan om aan dit schaaktoernooi mee te doen. Hieronder de foto’s:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.