Do 23 juni: Omnisimultaan – Indeling komt online

INDELINGEN OMNISIMULTAAN

 

De laatste clubavond van het seizoen, donderdag 23 juni, sluiten we graag in stijl af met de (grootste) Omnisimultaan! Op deze pagina vind je alle informatie over een omnisimultaan en kun je je vanaf vandaag aanmelden! Het toernooi staat juist ook open voor niet-leden. We hopen met maximaal 50 deelnemers (100 borden!) de grooste omnisimultaan ooit te organiseren. Zegt het voort en wees er vooral omnidimensionaal bij de 23e! 

Omnisimultaan?

Bij een omnisimultaan speel je tegen 4 tegenstanders tegelijk. Met als bijzonderheid dat ook al je tegenstanders tegen 4 tegenstanders tegelijk spelen. Je speelt dus in feite een 5-kamp in één keer waarbij iedereen elkaar treft en iedereen door elkaar loopt van bord naar bord. Iedereen speelt zo dus simultaan. Je speelt dus 4 partijen tegelijk, 2 met wit, 2 met zwart. Er wordt met de klok gespeeld (30 minuten per partij). Doordat je meerdere partijen tegelijk speelt, zal normaal gesproken je tijd op meerdere borden lopen. Zodra je een zet hebt gedaan en de klok hebt ingedrukt, loop je naar je volgende partij waar je aan zet bent, waarbij je uiteraard zelf mag kiezen welke partij dat is. Je bent klaar zodra al je 4 partijen zijn voltooid.

NB Bij de opstelling van de tafels en borden wordt rekening gehouden, dat iedere speler ongeveer even ver moet lopen. Je zult echter zelf de meest ideale “looplijnen” moeten ontdekken, want zetten moeten altijd worden uitgevoerd aan de juiste kant van het bord.

Hoe dat er in de praktijk uitziet, kun je zien in de volgende filmpjes:

Globale planning 

Voor 19.00 Online aanmelden (zie hieronder)
18.30 – 19.30 Inloop en klaarzetten 100 borden (hulp wordt erg gewaardeerd!)
19.30 – 20:00 Indeling & Uitleg
20:00 – 21:00 Ronde 1
21:00 – 21:15 Even bijkomen aan de bar
21:15 – 22:15 Ronde 2
22:15 – 22:30 Even bijkomen aan de bar
22:30 – 23:30 Finales
23.30 Prijsuitreiking

Aanmelden

Deelnemers

(Na het invullen van het formulier kan het enkele minuten duren voordat het hier getoond wordt.)

2 thoughts on “Do 23 juni: Omnisimultaan – Indeling komt online

  1. Dat zou mooi zijn Anoniem! Jan? Mocht je het niet halen, zou je dat dan vooraf tijdig kunnen laten weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *