Het OKU komt eraan! (2)

Komende vrijdag is het zover: na 2 keer afgelasten houden we dan toch echt het 47e OKU! En daar kan jij een onderdeel van zijn:

– Komende donderdag gaan we de zaal inrichten. Denk aan het uitklappen en neerzetten van tafels en dergelijke. Start om 10.00, einde circa 14.00. Locatie is Van Deventerlaan 31-51 op Papendorp. Wil je de armen uit de mouwen steken? Meld je dan bij Jan Jaap, bij voorkeur per mail.

Inschrijven is nog altijd mogelijk, alleen kom je dan op een wachtlijst. Goede kans echter dat je toch mee kan doen, er zijn in de laatste dagen altijd veel mutaties en we kijken nog of we de capaciteit uit kunnen breiden (maar dat weten we pas als de tafels staan; donderdag dus). Inschrijven kan hier.

– Geen plek kunnen bemachtigen, of een heel weekend is teveel? Dan kan je een hoop andere dingen doen. We zoeken nog invallers: mensen die een oneven groep weer even maken. Uiteraard alleen op momenten die je schikken. Ook kunnen we altijd mensen gebruiken die partijen invoeren voor de mooie rondebulletins van Colijn. En op zondag moet de boel natuurlijk weer worden afgebroken en opgeruimd. Meld je bij Jan Jaap per mail als je wil helpen, of als je gewoon nog vragen hebt.

Tot zover. We gaan er iets moois van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *