Het OKU komt eraan!

Het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) komt er weer aan! Na twee OKU-loze jaren kunnen we het nu weer organiseren, op een nieuwe plek, met een nieuwe formule en met een nieuwe sponsor. Dit gebeurt allemaal van vrijdag 27 t/m zondag 29 mei, het weekend na Hemelvaartsdag. Zie Schaaksite voor een overzicht. Naast het OKU zullen ook de finale van de SGS-beker, de resterende rondes van de Utrechtse Meesters en een event voor de lokale jeugd in het LIFE-gebouw te zien zijn.

Het wordt sowieso een mooi toernooi, maar jij kan het nog mooier maken:

– Uiteraard door mee te doen! Het zijn 2 ronden op vrijdag, 2 op zaterdag en 2 op zondag, met de mogelijkheid om 2 byes op te nemen. De inschrijfpagina vind je hier.

– Vind je dit teveel partijen of ben je op één van de dagen verhinderd? Dan kunnen we je altijd als invaller gebruiken. Je wordt dan vooraf gebeld of gemaild als een groep oneven is, uiteraard alleen voor de rondes waarvoor jij beschikbaar bent. Als je dit wil, kan je dat aan Jan Jaap doorgeven per mail.

– Op donderdag 26 mei gaan we de zaal opbouwen en inrichten. Het LIFE gebouw op Papendorp is erg mooi en ruim, maar niet elke tafel staat op een handige plek, dus sjouwers zijn erg welkom. We starten om ca. 10.00. Ook hiervoor kan je per mail doorgeven dat je komt.

– We zoeken nog barpersoneel! Anders dan vooraf gedacht gaan we de bar zelf uitbaten. Een gezellige klus met een daarbij behorende vergoeding. Wil je één of meerdere dagdelen koffie schenken en broodjes smeren? Meld je dan bij Simon.

– Tenslotte bieden wij buitenlandse (groot)meesters de service dat zij in/om Utrecht kunnen overnachten. Toppers als David Bronstein (zie pagina 204 van het jubileumboek) en Ulf Andersson hebben op diverse logeerkamers gelegen. Op dit moment staat er nog geen concrete vraag uit, maar die kan nog wel komen. Interesse om gastheer te zijn? Meld je dan bij Jan Jaap.

Overigens zijn er op het OKU ook altijd hand- en spandiensten, denk aan partijen invoeren, boodschappen doen en dergelijke. Mocht je vooraf vragen hebben, stel die dan gerust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.