Do 10 maart: Kees Vreeken Knock-Out!

 

Op donderdag 10 maart wordt in de Noteboom het Knock-Out snelschaaktoernooi gespeeld, bedacht door ons erelid Kees Vreeken. Jan Jaap schreef laatst nog dat het Kees Vreeken Knock-Out toernooi (KVKO) ouder is dan gedacht. We organiseren het al sinds 1994! In Corona tijd hebben we het KVKO concept nog online gedaan, maar nu alle beperkingen voorbij zijn, houden we ons vast aan de 28 jaar oude succesformule.

KVKO Formule

De formule is als volgt: minimatches van twee partijen met 7 minuten per persoon per partij. Bij 1-1 volgt een ‘sudden death’ partij: wit 5 minuten, zwart 4 minuten, maar wit MOET winnen. De speler met de laagste rating mag de kleur kiezen. De winnaars gaan door voor de KO-titel, de verliezers spelen verder in het Zwitsers, de zogeheten ‘loserspool’.

Aanmelden

Om 20:00u zullen de voorrondes starten. Bij (32+x) deelnemers is dat het lot van de laatste 2x aanmelders. Aanmelden gaat via de gebruikelijke PK Aanmeldpagina. Leden van andere clubs zijn net als bij andere interne toernooien, van harte welkom!

Deelnemers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.