OKU 2022: update

Update van de update:
– Het OKU is definitief van 27 t/m 29 mei 2022, het weekend na Hemelvaart.
– Er zijn twee ronden per dag: op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er ’s ochtends en ’s middags gespeeld.
– Locatie is het LIFE gebouw op Papendorp (Van Deventerlaan 31-51), goed bereikbaar per OV, fiets en auto.
– Sponsor is Berenschot, eerder betrokken bij het Kanaleneiland Open.

Op dit moment zetten we de puntjes op de i. Later deze week gaat er een persbericht uit.

Er staat weer een ervaren en enthousiaste organisatie klaar, maar we hebben wel wat vacatures. Concreet zoeken we mensen die willen helpen bij de inschrijving en bij de website. Een leuke taak en best te doen, dus denk er over na! Als je interesse hebt, stuur mij dan een mail!

Hopelijk klopt deze tegeltjeswijsheid

Op de clubavond (hoera, dat kon weer!) werd ik door meerdere mensen benaderd over het OKU 2022. Gaan we na 2 geschrapte OKU’s eindelijk weer een toernooi krijgen? En zo ja, waar en wanneer?

De eerste vraag hangt natuurlijk sterk af van de beperkingen die er dan zijn. Maar als het dan weer kan, is het OKU van vrijdag 27 tot en met zondag 29 mei. Dat is het weekend na Hemelvaart. Dit keer geen eerste weekend van juni, want dan is het Pinksteren en dus het toernooi van Maastricht, waarmee we hebben afgesproken niet in elkaars vaarwater te zitten.

En waar? Daarover moet ik een beetje geheimzinnig doen: we zijn in gesprek met een sponsor over een gratis zaal. Komende dinsdag hopen we een stapje verder te komen. De beoogde zaal is in Utrecht, op bedrijventerrein Papendorp. Goed te bereiken per fiets, bus of auto en met alle ruimte voor een fraai OKU.

Overigens bekijken we de mogelijkheid om het traditionele schema iets aan te passen: in plaats van 1 ronde op vrijdag, 3 op zaterdag en 2 op zondag is natuurlijk ook 2 op vrijdag, 2 op zaterdag en 2 op zondag mogelijk. Dat betekent wel dat de werkende OKU-deelnemer vrij (of een bye) moet nemen op de vrijdag na Hemelvaart. Ook dat onderwerp ligt komende week op tafel.

Heb je suggesties of voorkeuren, of wil je meedraaien in de organisatie? Laat het dan weten via de mail!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.