Do 13 januari: Masterclass Sveshnikov Eindspelen door Peter Lombaers

Link naar de Masterclass via zoom

Op donderdag 13 januari opent Peter Lombaers het PK seizoen op de donderdagavond met een online Masterclass over verschillende Sveshnikov Eindspelen

Sveshnikov Eindspelen? Peter aan het woord:

Ik vind de Sveshnikov leuk om te spelen, maar in de hoofdvariant komt je vaak in minder spannende stellingen terecht met minder stukken. De eindspelen was ik aan het kijken die daar uit kunnen komen en daar zitten nogal veel leerzame dingen in, ook voor andere openingen. Daar kan ik makkelijk een Masterclass mee vullen. 

Tot donderdag 20:00 op de PK-Zoom!

After-party-lichess

De online masterclass is het hoofdprogramma komende donderdag. Voor de liefhebbers die het geleerde direct in de praktijk willen brengen zullen we na de Masterclass een kort online toernooitje op lichess aanmaken. Dit wordt ongetwijfeld in de Zoom aangekondigd, maar je vindt het toernooi ook op de PK pagina op lichess

Zoom: praten, chatten en kijken tijdens online activiteiten

Het clubgevoel wordt nog meer benaderd als je de anderen kan zien, als je kan kiebitzen bij andere partijen en opmerkingen plaatsen en als je (zelfs) kan praten. Dit kan met het eveneens gratis programma Zoom. Een account is niet nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden om aan te haken. De sessie staat de hele avond open en je kan er dan elk moment inspringen. Wil je liever niet dat iedereen je woonkamer binnen kijkt? Zet dan je video uit of kies een vrolijke achtergrond!

Link naar Zoom (altijd hetzelfde)

Vragen?

Voor alle digitale vragen of verzoeken kun je terecht bij redactie@paulkeres.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.