Gratis leesvoer

In het analoge tijdperk had Paul Keres het (volgens kenners) beste clubblad van Nederland. Het Paul Keres Bulletin kwam vaak uit en bevatte een mix van gedegen partijanalyses, verhitte discussies en onnavolgbaar geklets. Het jubileumboek (nog steeds verkrijgbaar) geeft een aardige dwarsdoorsnede van het gebodene.

Soms ruimen Keresianen echter hun zolder op, en zo kwam bij de vader van onze grootmeester een flinke stapel tevoorschijn. Ongeveer een jaargang of dertig, waarvan enkele exemplaren die het archief nog niet eerder bereikt hadden. Ze zijn te leuk om achter het schot stof te verzamelen, dus als iemand ze (of een deel ervan) wil hebben, dan kan dat! Stuur dan even een mailtje en we maken een afspraak hoe ze te overhandigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.