Stibus Woonkamer Open start maandag 13 dec!

In samenwerking met de Utrechtse schaakclubs mede-organiseren we het Stibus Woonkamer Open! Vanaf maandag 13 december zullen de eerste Woonkamer matches offline en online van start gaan. Het Woonkamer Open concept kennen we van twee eerdere, geslaagde edities bij PK. Het concept blijft hetzelfde, maar dit wordt nu voor en door alle (oud)leden van Utrechtse clubs gehouden! Het tempo is iets minder strak met 7 rondes, met twee weken per ronde. 

Voor dit nieuwe initiatief is, is ook een nieuwe website gelanceerd: www.schakeninutrecht.nl. Op deze site kun je terecht voor het Utrechtse schaakaanbod bij de verschillende clubs en initiatieven.

Alle informatie over het Stibus Woonkamer Open (oa inschrijven, deelnemers en uitslagen)  vind je op schakeninutrecht.nl! Je schrijft je eenmalig in via het toernooi en daarna bepaal je elke twee weken of je een ronde offline of online mee wil doen. 

Namens de Utrechtse schaakclubs en Schaakcafé Dijckzigt hopen we op vele mooie schaakmatches in diverse (online) woonkamers!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.