Floor schaakt Door #44: Partij van de Week

Floor schaakt door Voor een keer wijd ik deze rubriek aan een andere: de Partij van de week.

Ik wil hierbij ook een oproep doen: stuur je partij uit de interne eens op naar de redactie die deze zal doorsturen naar mij. Dit mag ook een partij vol fouten zijn. Ik zou ook graag ook eens een partij opvoeren van een van de vele nieuwelingen op de club.

Tot nu toe ben ik vooral toch zelf bezig partijen te scoren, waarbij opgemerkt dat een ieder desgevraagd zich bereidwillig toonde en de partij netjes in pgn aanleverde. Eervolle vermeldingen zijn er voor Eddy en Tim die wel spontaan met een partij voor de dag kwamen Kortom, help om de rubriek levend te houden!

Van mijn kant lijkt het me goed om tot een vaste dag van publicatie te komen. Hier omtrent zal ik nog overleggen met de redactie. Mijn idee is de rubriek uiterlijk dinsdag aan te leveren zodat het woensdag op de site kan.

In de viewer zijn deze keer twee partijen te vinden van een enkele speler. Niels maakt er dan ook een spektakel van de laatste tijd. Hij is zichzelf als schaker opnieuw aan het uitvinden. We zijn getuige van een (r)evolutie! Lees wat betreft de inleiding bij de betreffende partijen.

De partij tussen Jeroen en Tom lag nog op de plank en is afkomstig uit een eerdere ronde, die tussen Raymond en Niels komt uit ronde zeven en de overige twee uit de achtste en laatste ronde.

Ik ben weer eens lekker aan het priegelen geweest met codes met als resultaat een aantal stellingen als aperitief.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.